Centrala: Eugena Kumičića 5, Zagreb

Važna obavijest građanima

Poštovani,

od dana 16. 12. 2021. godine, sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o uvođenju posebne sigurnosne mjere u djelatnosti socijalne skrbi, korisnici, osobe u njihovoj pratnji i druge osobe koje, u prostor Centra za socijalnu skrb Zagreb i svih njegovih Podružnica, dolaze na poziv ili u unaprijed dogovorenom terminu, obvezni su pri ulasku predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili odgovarajući drugi dokaz o cijepljenju, preboljenju bolesti COVID-19, odnosno testiranju na virus SARS-CoV-2.

Osobe koje odbiju predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili odgovarajući drugi dokaz, ne mogu boraviti u prostorijama Centra za socijalnu skrb Zagreb i njegovih Podružnica.

Rad s korisnicima i građanima i nadalje je organiziran u uredovno vrijeme za rad sa strankama

  • ponedjeljkom i četvrtkom od 8,00 – 15,00 te
  • srijedom od 8,00 – 11,30 sati,

uz primjenu svih važećih protuepidemijskih mjera sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za sprječavanje i suzbijanje širenja epidemije bolesti COVID-19, a s ciljem zaštite zdravlja zaposlenika, korisnika i svih osoba, koje dolaze u Centar za socijalnu skrb Zagreb.

Informacije o uslugama Centra za socijalnu skrb Zagreb, kao i svi obrasci zahtjeva s popisom potrebne dokumentacije, i dalje su dostupni u gornjem izborniku, a podnesci se mogu predavati i neposredno u pisarnicama svih Podružnica u uredovno vrijeme za rad sa strankama te putem elektroničke pošte.

Zahvaljujemo na razumijevanju!

BUDIMO ODGOVORNI ZA VLASTITO I ZDRAVLJE SVOJIH BLIŽNJIH!